Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Împreună susținem educația!
Primele donații de #carte pentru #copii nu au întârziat să apară.
Oamenii de bine din #comunitate se mobilizează, alăturându-se Campaniei „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”.
Iar noi suntem bucuroși de daruri! Ne vom îngriji ca ele să ajungă la publicul cititor, fie pe rafturile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, fie în alte spații de lectură și activități educaționale, dezvoltate în comunitățile Județului Sibiu în care există acces restrâns la cultură și educație.

🤗 📚

Mulțumim, dragi prieteni ai bibliotecii, pentru #implicare, #susținere și #energiepozitivă!
Suntem recunoscători tuturor celor care sprijină demersurile bibliotecii publice sibiene de a actualiza colecțiile de publicații cu noi #resursepentrueducatie.

Dacă doriți să contribuiți la îmbogățirea colecțiilor pentru copii și tineret ale Bibliotecii #ASTRA Sibiu sau să deveniți ambasadori ai Campaniei, vă invităm să aflați detalii suplimentare (obiective, perioadă, sugestii pentru donații), accesând:

👉 https://bjastrasibiu.ro/despre-noi/proiecte-activitati-si-evenimente/campanii/

Campania beneficiază de sprijinul unor #parteneri care conștientizează importanța accesului la carte, lectură și educație a tinerei generații: Inspectoratul Școlar Județean SibiuTeatru Gong Sibiu, Librăriile CărtureștiHumanitas Sibiu și Diverta Dacia Traiană SibiuRadio România CulturalCapital Cultural și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Publicațiile donate se colectează la sediul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Compartimentul pentru Copii și Tineret; filiale), la sediile librăriilor partenere sau pot fi preluate direct de la donatori.

***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu.

Material realizat de Monica Marin, bibliotecar

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #documentare #informatie #biblioteci #patrimoniucultural #iubimcartile #cartipentrucopii #literatura #povesti #literaturapentrucopii #literaturapentruadolescenti #recomandaridelectura #hailabiblioteca #citimimpreuna #doneaza #doneazaocarte #faptebune #resursepentrueducatie #VăAșteptămLaBibliotecă