Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dragi prieteni,

Vă invităm să urmăriți virtual unul din traseele care pot fi parcurse din localitatea Sibiel până la Casa de odihnă și creație „Andrei Oțetea”, obiectiv cultural aflat în patrimoniul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Veți fi, cu siguranță, încântați de imaginile spectaculoase surprinse deasupra Văii Sibielului și a Sibielașului, de culorile pădurii de foioase de pe platoul Poienii Godea, situată la 1148 de metri altitudine.

Dacă sunteți amatori de drumeții, plimbări în natură sau doriți să petreceți timpul în aer curat, vă propunem să vizionați imaginile alăturate și să aflați care sunt punctele de acces spre căile care străbat Munții Cindrel. Traseul până la Casa de odihnă și creație „Andrei Oțetea” este unul cu grad de dificultate medie și este accesibil pentru pasionații de excursii pedestre, dar și pentru bicicliști sau turiști motorizați.

Iar dacă doriți să zăboviți în spațiul primitor și modern al Casei Oțetea, vă invităm să descoperiți informații utile, accesând broșura de prezentare și lista de tarife:

https://bjastrasibiu.ro/wp-content/uploads/2021/11/Brosura-Casa-de-odihna-si-creatie-Andrei-Otetea.pdf
https://bjastrasibiu.ro/wp-content/uploads/2021/03/tarife-2021.pdf

***
Acțiunile de reabilitare și modernizare a elementelor de signalistică a traseelor montane din zona Poiana Godea – Sibiel sunt realizate de Asociația „Prietenii Bibliotecii ASTRA”, în colaborare cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în cadrul unui proiect cultural dedicat conservării și promovării valorilor naturale, susținut financiar de Consiliul Județean Sibiu.

***
Activitățile Bibliotecii Județene #ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.