Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dragi prieteni ai cărților, ai lecturii și ai bibliotecii,

🤝 #Împreună susținem #educația tinerei generații și viitorul comunității! 📚

Ne mobilizăm din nou pentru susținerea Campaniei „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”

🎭 De această dată, ni se alătură Festivalul Concurs de Teatru „George Constantin”, care se va desfășura în perioada 6-8 iunie 2022, la Biblioteca Județeană #ASTRA Sibiu. Concursul se adresează tuturor elevilor pasionați de #teatru și interpretare dramatică și se desfășoară în cadrul a trei secțiuni: Recitare, Monolog și Teatru scurt.

👉 Info: https://bjastrasibiu.ro/comunicate/festivalul-concurs-de-teatru-george-constantin-organizat-la-biblioteca-judeteana-astra-sibiu/

Fondurile strânse cu prilejul desfășurării acestui Festival sunt destinate susținerii Campaniei „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!”, al cărei obiectiv este dezvoltarea fondului de #carte adresat tinerilor utilizatori ai Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu și, implicit, îmbunătățirea calității serviciilor de bibliotecă.
📕 📘 📙 📗
Așadar, dacă doriți să contribuiți la îmbogățirea și înnoirea colecțiilor de carte pentru copii și adolescenți, vă invităm să vă alăturați demersului nostru prin achiziționarea unui bilet la Festivalul Concurs de Teatru „George Constantin”. Biletele pot fi cumpărate în cadrul unităților de învățământ participante sau înaintea intrării la eveniment.

🤗 Apreciem inițiativa tuturor celor care aleg să se implice în sprijinirea actualizării colecțiilor de publicații ale bibliotecii cu noi #resursepentrueducatie.

ℹ Detalii privind Campania de donație de carte: https://bjastrasibiu.ro/despre-noi/proiecte-activitati-si-evenimente/campanii/

***
Informații referitoare la colecțiile și activitățile Bibliotecii ASTRA Sibiu se regăsesc accesând canalele de comunicare și promovare (website, facebook, instagram), Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud LibraryDepozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

***
Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #biblioteci #patrimoniucultural #iubimcartile #cartipentrucopii #literaturapentrucopii #literaturapentruadolescenti #teatru #hailabiblioteca #doneazaocarte #faptebune #implicare #VăAșteptămLaBibliotecă