Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Prichindeii de la Grădinița Fram din Sibiu s-au aflat astăzi în vizită la bibliotecă, în Compartimentul pentru Copii și Tineret, spațiu care găzduiește peste 47.000 de volume.

Colega noastră, Paula Mihalache, i-a însoțit printre rafturi și le-a oferit numeroase informații referitoare la publicațiile destinate celor mai tineri cititori și modalitățile prin care acestea pot fi împrumutate acasă. Iar micuții au dorit să răsfoiască volumele puse la dispoziție, în special cele cu povești despre animale. Apoi au ascultat cu atenție lectura poveștii „Biblioteca Ursului” de Poppy Bishop și Alison Edgson, apărută la Editura Cartemma, în 2016.

Încântați de întreaga experiență în lumea cărților, cei mici au spus că vor reveni cu plăcere la bibliotecă, în calitate de cititori.

***
Pentru informații referitoare la documentele din colecțiile bibliotecii, puteți accesa Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital și celelalte canale de comunicare și promovare.

http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do
https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/astra/Featured?media=all&src=lib
http://www.dspace.bjastrasibiu.ro/
https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/
https://www.instagram.com/bjastrasibiu/
https://www.youtube.com/channel/UCbC69KdQkufZEf_3m_h-42A
bibliosuport[at]bjastrasibiu[.]ro

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #mysibiu #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #educatie #cultură #cunoastere #literatura #beletristica #literaturapentrucopii #hailabibliotecă #education #earlylearning #knowledge