Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

👧🥉👦 Participanții la programul de #educațiefinanciară „Școala de Bani din Bibliotecă” au fost recompensați cu diplome în cadrul ultimei întâlniri a programului. Alexandrina Aldea și Mihaela Dobrescu, colegele noastre implicate în program, au fost întâmpinate cu entuziasm de elevii școlilor gimnaziale din localitățile Agârbiciu și Roșia. În urma evaluării finale prin intermediul testelor, copiii care au obținut punctaj maxim au fost premiați și cu sume de bani: Adina Hornar, Emanuela Sas, Alexa Maria Surd, Alexandru Tăpălagă, George Tăpălagă, Miruna Mailat, Sergiu Costea, Diego Corcoveanu. La categoria Adulți, a fost premiat Paul Alexandru Cociș, elev la Colegiul Economic „George Barițiu” Sibiu.

👏🏻 Felicitări, tuturor câștigătorilor și participanților!

✅ Programul de #educațiefinanciară „Școala de Bani din Bibliotecă” a fost implementat în 2023 de Fundația Progress și BCR, în parteneriat cu o serie de #biblioteci din țară. Proiectul urmărește educarea financiară a copiilor şi adulţilor din mediul rural și mic-urban, astfel încât să își poată gestiona mai bine propriile finanţe şi să își dezvolte competenţele digitale pentru folosirea serviciilor bancare online.

***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #invatare #cunoastere #IncluziuneDigitala #bibliotecidigitale #Școaladebanidinbibliotecă #competențedigitale #resursefinanciare #FundațiaProgress