Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zilele acestea elevii de clasa a XI-a de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București au îmbinat ora de dirigenție cu o adevărată lecție de #istorie, vizitând Expoziția #ASTRA160, deschisă la #MuzeulNationalCotroceni. Ghid iscusit le-a fost istoricul Răzvan Pop, managerul Bibliotecii Județene #ASTRA Sibiu, care le-a oferit informații referitoare la obiectele și documentele expuse, dar și la contextul istoric și socio-cultural ilustrat în cadrul expoziției. În egală măsură, au fost prezentate numeroase aspecte relevante privind valoroasa moștenire istorică și culturală pe care Sibiul o duce mai departe, dar și cele mai captivante legende ale încântătorului oraș de pe Cibin.

Expoziția #ASTRA160, realizată în parteneriat cu Muzeul Național Cotroceni și cu sprijinul Merk Class Sibiu, este deschisă publicului până la finalul acestei săptămâni, în spațiul Salonului Cerchez, situat în Palatul Cotroceni.

***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #istorie #memorielocala #istorie #istoriaRomaniei #arhive #patrimoniunational