Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu găzduiește în zilele de 10 și 11 decembrie 2021, în spațiul Sălii Festive, „𝗘𝗮𝘀𝘁 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰 𝗖𝗼𝗻𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗰𝗮𝗺𝗽 𝟮𝟬𝟮𝟭”, a patra ediție a unui proiect-eveniment care aduce în atenția publicului o serie de aspecte referitoare la activitățile din sfera culturală și industria de evenimente, dar și la provocările întâmpinate de profesioniștii din domeniu în exercitarea și derularea activităților.

Interviurile și dezbaterile beneficiază de prezența unor experți din Europa și din Români și de expertiza unor profesioniști ai industriei muzicale internaționale.

„𝗘𝗮𝘀𝘁 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰 𝗖𝗼𝗻𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗰𝗮𝗺𝗽 𝟮𝟬𝟮𝟭” este un proiect de susținere a dezvoltării profesionale a persoanelor care lucrează în industria de evenimente și domeniul cultural.

Acțiunea este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și susținută de Kaufland România.

Evenimentul poate fi urmărit gratuit, în format online, pe canalele de promovare EEMC:
https://eemusic.ro/
https://www.facebook.com/EastEuropeanMusicConference/
https://www.facebook.com/events/297169702218429/?active_tab=discussion

Detalii referitoare la program, invitați și dezbateri sunt disponibile pe website-ul conferinței:
https://bit.ly/Schedule_EEMC_OnlineCamp2021

***
Toate activitățile și proiectele desfășurate de Biblioteca Județeană #ASTRA Sibiu se derulează cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

#BibliotecaAstra, #AstraSibiu, #AstraTransylvania, #mysibiu, #Sibiu, #Hermannstadt, #Romania, #consiliuljudeteansibiu, #astralibrary, #library, #informare, #cultură, #educatie, #cunoastere, #muzica, #newnormal, #music, #culture, #events