Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Începând din această lună, utilizatorii serviciilor bibliotecii publice sibiene beneficiază de suport suplimentar din partea echipei de bibliotecari. Programul „Bibliotecar de serviciu” aduce celor interesați atât îndrumare de specialitate, cât și  informații valoroase despre instituția culturală sibiană. Încă de la intrarea în Bibliotecă, vizitatorilor li se pun la dispoziție toate detaliile necesare unei experiențe culturale plăcute și utile. Cei care trec pragul Bibliotecii ASTRA Sibiu sunt îndrumați spre spațiile în care se află resursele căutate sau înspre sălile de lectură. În egală măsură, primesc informații referitoare la obținerea Permisului de acces, la programul de funcționare și localizarea compartimentelor și filialelor, la modul de accesare și utilizare a Catalogului electronic sau a celor tradiționale, dar și referitoare la activitățile, proiectele, serviciile și programele desfășurate.

Aflată permanent în slujba comunității sibiene, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu, vine în întâmpinarea cerințelor publicului iubitor de carte, lectură, cultură și educație. Spiritul de echipă, răbdarea, amabilitatea și comunicarea sunt elemente cheie în relația cu utilizatorii, unul dintre principalele roluri ale bibliotecarului astrist fiind acela de a fi cel mai bun ambasador al cărților. Model de bune practici în domeniul științelor informării și comunicării, programul „Bibliotecar de serviciu” se adresează tuturor celor care accesează serviciile sau spațiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu în căutarea unor noi experiențe culturale și educaționale.

***
Informații referitoare la activitățile și colecțiile Bibliotecii ASTRA Sibiu se regăsesc accesând canalele de comunicare și promovare (website, facebook, instagram), Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud LibraryDepozitul Digital, serviciul BiblioSuport.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #mysibiu #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #lectură #educatie #cultură #cunoastere #patrimoniu #memorielocală #serviciidebiblioteca