Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Împreună susținem #educația !
📚 🤗 📚
De această dată, suntem recunoscători organizatorilor Festivalului Concurs de Teatru „George Constantin” care au ales să susțină cu #generozitate demersurile bibliotecii publice sibiene de a înnoire a colecțiilor de #carte. Suntem bucuroși de donația primită și vom avea grijă ca volumele să ajungă în curând la dispoziția publicului cititor.

Reamintim că a doua ediție a Festivalului Concurs de Teatru, desfășurată la începutul acestei luni, a avut caracter caritabil, fondurile strânse fiind destinate achiziției de carte în cadrul Campaniei „Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!” a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, al cărei obiectiv este dezvoltarea colecțiilor de publicații noi destinate publicului tânăr – copii și adolescenți.

🙏 Mulțumim, Lucian Dragotă, pentru #implicare și #susținere! 🤗

📚 Suntem recunoscători tuturor celor care sprijină demersurile Bibliotecii #ASTRA de a actualiza colecțiile de publicații cu noi #resursepentrueducatie.

***
Activitățile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

 

#BibliotecaAstra #AstraSibiu #AstraTransylvania #Sibiu #Hermannstadt #Romania #consiliuljudeteansibiu #astralibrary #library #reading #lectură #cultură #educatie #cercetare #documentare #informatie #biblioteci #patrimoniucultural #iubimcartile #cartipentrucopii #literatura #povesti #literaturapentrucopii #literaturapentruadolescenti #doneaza #doneazaocarte #faptebune